Erfarenhet och kunskap sedan 1933

Rudolf Jönsson var en sann entreprenör och visionär. Som en av tre söner i en skeppsmäklarfamilj grundade han 1933 Rudolf Jönsson & Co skeppsmäkleri i Norrköping. Entreprenörsandan och det visionära tänkandet har följt företaget genom åren.

Verksamheten har kontinuerligt breddats och servicen utökats. Sedan 2012 är företaget ett helägt dotterbolag till ett av Sveriges äldsta rederier, Ahlmark Lines A. –B. Jönsson Novabolagen är idag ett komplett logistikföretag med effektiv godshantering från dörr till dörr.

Vi blir bättre och utvecklas ständigt tillsammans med våra kunder.

Jönsson Novabolagen AB är ett företag med långa traditioner, men som idag också är ett aktivt företag i ett expansivt skede.

Med en kunnig och dedikerad personal inom alla områden inom logistik, vare sig det gäller land eller sjö, är vår ambition att ständigt utveckla och förbättra oss tillsammans med våra kunder.

Kontakta oss och kom in i vår värld av logistik - du kommer att bli nöjd!

Peter Anderson, VD

EFFEKTIVT - God kontroll över hela logistikkedjan ger snabba och effektiva lösningar.

En organisation som kombinerar styrkan i goda kontakter för både sjö- och landtransporter, flexibiliteten i oberoende speditionsverksamhet och hög kompetens inom våra kunders områden, gör Jönsson Nova Logistics till en leverantör av logistiktjänster med mervärde för våra kunder. Vi arbetar snabbt och effektivt.

Ett väl fungerande nätverk av upparbetade kontakter bidrar, tillsammans med hanteringsmässiga skalfördelar, ytterligare till effektiviteten.

PÅLITLIGT - Goda resurser och lång erfarenhet gör att vi kan leverera logistiktjänster med hög tillförlitlighet.

På Jönsson Nova Logistics har vi lång erfarenhet av kundanpassade transportlösningar och internationell speditionsverksamhet. Med den erfarenheten i ryggen, och fokus på kvalitet och bra informationshantering, skapar vi trygga logistiklösningar.

ENKELT - En kontakt och en lösning. Så gör vi det enkelt för våra kunder.

Som kund hos Jönsson Nova Logistics får du en personlig kontaktperson - någon av våra engagerade medarbetare, som tillsammans med dig går igenom förutsättningarna för uppdraget, och som sedan tar fram den bästa lösningen för hela processen utifrån dina krav och önskemål.

linkedin