Vi söker en Skeppsmäklare, fartygsagent, speditör

Vi söker en

Skeppsmäklare, fartygsagent, speditör

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter inom fartygsklarering, skeppsmäkleri och spedition. Som fartygsagent är du fartygens och rederiernas representant vid fartygsanlöpen och sköter kontakten med hamn, lotsar och övrig service som fartygen önskar. Som skeppsmäklare hjälper du kunderna att finna passande tonnage till deras laster. Samtliga roller kräver hög servicekänsla och god förståelse för kundernas önskemål.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för logistik och internationella affärer. Tidigare erfarenhet inom logistikbranschen, fartygsklarering eller spedition är meriterande men inget krav. Samarbetsförmåga, intresse för uppgifterna och vilja att lära är viktiga egenskaper. För dig utan tidigare erfarenhet erbjuder vi handledning av erfarna kollegor. Då vi eftersträvar en jämn åldersfördelning, ser vi gärna yngre sökande.

Då sjöfartsbranschen är en internationell miljö krävs mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. I tjänsten ingår även en del jourtjänstgöring samt resor. Körkort krävs.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter inom vår koncern. Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta VD Peter Anderson peter.anderson@jnab.se eller kontorschef Lisa Björklind lisa.bjorklind@jnab.se

Ansökningar endast via e-post till: jobbansokan@jnab.se Sista ansökningsdag 1 augusti.

linkedin