Välkommen Andreas

Vi välkomnar Andreas Levin till Jönsson Novabolagen. Han kommer att jobba främst med klarering men också förstärka inom spedition. Andreas kommer närmast från ett lokalt företag och har därifrån god erfarenhet av klarering såväl i Norrköping som i andra hamnar.

Adjö till vår trotjänare MV "Antonia B"

Efter 10 år av lång och trogen tjänst hos Jönsson Nova har vår arbetshäst MV "Antonia B" nu skiftat ägare. Vi tackar fartyget och besättningen för gott samarbete genom åren!

 Antonia B

Vi söker en Skeppsmäklare, fartygsagent, speditör

Vi söker en

Skeppsmäklare, fartygsagent, speditör

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter inom fartygsklarering, skeppsmäkleri och spedition. Som fartygsagent är du fartygens och rederiernas representant vid fartygsanlöpen och sköter kontakten med hamn, lotsar och övrig service som fartygen önskar. Som skeppsmäklare hjälper du kunderna att finna passande tonnage till deras laster. Samtliga roller kräver hög servicekänsla och god förståelse för kundernas önskemål.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för logistik och internationella affärer. Tidigare erfarenhet inom logistikbranschen, fartygsklarering eller spedition är meriterande men inget krav. Samarbetsförmåga, intresse för uppgifterna och vilja att lära är viktiga egenskaper. För dig utan tidigare erfarenhet erbjuder vi handledning av erfarna kollegor. Då vi eftersträvar en jämn åldersfördelning, ser vi gärna yngre sökande.

Då sjöfartsbranschen är en internationell miljö krävs mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. I tjänsten ingår även en del jourtjänstgöring samt resor. Körkort krävs.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter inom vår koncern. Provanställning 6 månader tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta VD Peter Anderson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontorschef Lisa Björklind Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansökningar endast via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Sista ansökningsdag 1 augusti.

Nöjd praktikant

Förra veckan fick vi på Jönsson Novabolagen hjälp av en praktikant. Lukas från årskurs 6 på Rejmyre skola fick under tre dagar prova på både kontorsarbete och vara med vid lastning av valstråd. Dessutom blev det en rundvandring i Pampusterminalen där han fick se bland annat hanteringen av sågade trävaror och papper samt lossning av en containerbåt.                            

Praktikant 1Praktikant 2

Så långt har vi gått

Under 5 veckor i april och maj har vår personal kämpat i en ärofylld stegtävling. Resultatet är ganska imponerande då sträckan vi tillsammans har gått motsvarar 10% av jorden runt!

Stegtavling 1

Ännu en rekordlast...

Sista lagret sätts på plats på M/V Antonia B och fullbordar ännu en rekordlast till England.

Antonia B Karlshamn feb 2018

Vänföretag Barncancerfonden

Vi fortsätter att ge vårt stöd till Barncancerfonden som vänföretag under hela 2018.

Diplom

Gott nytt 2018!

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners ett gott nytt 2018!

Happy New Year

Fotot är taget på fartyget M/V Najade i en vintrig, norrländsk hamn.

Julhälsning

BCF Vinterdigitaltvykort